%
 • € 85,-
 • € 10.000,-

Stichting Matthias

 • Looptijd: van 28 februari 2014 tot 30 juni 2014
Doneer nu

Wim Planting

 • Noord-Holland, Velsen, IJmuiden
 • 64 jaar
 • Man
 • 19/01/2014
 • 20/01/2014
 • € 85,-

Stichting Matthias

Collecteren

Elke jong volwassenen wil na verloop van tijd zelfstandig wonen. Voor een ieder is het in deze tijd al moeilijk een woning te verkrijgen. Jong volwassenen met een autistisch spectrum stoornis (ASS) willen dat ook! Voor hen zijn de mogelijkheden echter zeer beperkt. Daarom is Stichting Matthias opgericht. Het doel van de stichting is. "Het mogelijk maken van begeleid zelfstandig wonen voor normaal begaafde jong volwassenen met een autistisch spectrum stoornis (ASS)". De stichting is actief bezig met o.a. Het zoeken naar geschikte locaties om nieuwe woonlocaties op te zetten. Het verzorgen van passende woonruimte en begeleiding op maat; het contracteren van en het onderhouden van contact met een zorgverlener welke de begeleiding op maat zal geven. De stichting heeft een onbezoldigd bestuur. De stichting word niet gesubsidieerd, al haar werken moet opgebracht worden door donaties. In de week van 3 t/m 8 maart 2014 mag Stichting Matthias collecteren in Velsen. In de week van 10 t/m 15 juni in de gemeente Heemskerk. Binnen deze periode de Nederlandse Autismeweek 2014, van 29 t/m 05 april 2014. Op 2 april Wereld Autisme Dag. Autisme is een aangeboren aandoening waardoor signalen in de hersenen niet goed worden verwerkt. Naar schatting 35 miljoen mensen over de gehele wereld hebben een stoornis in het autistisch spectrum.

Meer info: http://www.stichting-matthias.nl

Deel deze geefpagina:

Matthias (Stichting)

Matthias (Stichting) logo

Woonvoorzieningen voor autistische jongeren.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 50,-05-02-2014anoniem
 2. € 30,-20-01-2014S. Gruisen
  door de aankoop van een schilderij van mij zorgde fam. Yntema uit Sittard voor een bijdrage aan stichting Matthias. hartelijke groet, Sandra Gruisen
 3. € 5,-19-01-2014anoniem

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Wim Planting


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Matthias (Stichting) krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Matthias (Stichting) zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.