Meer informatie over Matthias (Stichting)

Matthias (Stichting)

Woonvoorzieningen voor autistische jongeren.

Missie Matthias (Stichting)

Het mogelijk maken van zelfstandig wonen met begeleiding voor normaal begaafde (jonge) autisten. (PDD-NOS, Asperger) “Werk met mij mee om een brug te slaan tussen u en mij”

Activiteiten Matthias (Stichting)

Het huren van woningen voor de jong volwassen autisten. Van Lokaal en regionaal, naar landelijke spreiding. De jongeren betalen voor deze woningen aan de Stichting Matthias. Activiteiten en begeleiding (voor zover nodig) voor dagbesteding. Het gezamenlijk Persoons Gebonden Budget (PGB) bekostigt het inhuren van benodigde begeleiding. Fondswerving en subsidieaanvragen om tekorten aan te vullen.

Organisatie Matthias (Stichting)

Stichting Matthias

Bestedingen Matthias (Stichting)

kosten:
1. onderhoud woonlocatie Obsidiaan.
2. secretariaat
3. uitjes voor bewoners

Matthias (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Matthias (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 1.635,50

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op Matthias (Stichting) | geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Matthias (Stichting) opgehaald:

€ 92,50

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 34145853
RSIN Nummer: 8154.76.486
GeefGratis Nummer: 191